top of page

7.500€/μήνα μίσθωμα είναι πρόκληση για το κοινωνικό σύνολο που σήμερα δοκιμάζεται με πολλαπλούς τρόπ


Ξεκίνησε η μεταστέγαση του ΠΕΔΥ Μεσολογγίου σε χώρο του Νοσοκομείου εδώ και λίγες μέρες.Ήδη έχουν μεταφερθεί αρκετά μηχανήματα όπως και εξοπλισμός των γραφείων με σκοπό άμεσα να ξεκινήσει η λειτουργία του ΠΕΔΥ Μεσολογγίου στο νοσοκομείο.

Μια κίνηση η οποία θα αποφέρει ανάσα στα οικονομικά της 6ης ΥΠΕ και πλέον η λειτουργία του ΠΕΔΥ μέσα στο νοσοκομείο σίγουρα θα είναι προς όφελος των πολιτών.

Επικοινωνήσαμε με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Μιλτιάδη Ζαμπάρα τον οποίο ρωτήσαμε για την μεταστέγαση και μας είπε τα εξής:


Σήμερα μέσα στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα και η κοινωνία μας, μια δομή με μίσθωμα 7.500€ είναι πρόκληση για το κοινωνικό σύνολο που σήμερα δοκιμάζεται με πολλαπλούς τρόπους.

Η μεταστέγαση του ΠΕΔΥ Μεσολογγίου σε χώρο του Νοσοκομείου διασφαλίζει την αυτόνομη λειτουργία του, καθώς και τις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες. Με τη μεταφορά εξοικονομούνται πόροι για το σύστημα υγείας την ώρα που και το κάθε ευρώ έχει τη σημασία του, άρα ακόμα και μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον μπορεί με εξορθολογισμό να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών και να μην γίνεται το “πάρτυ” όπου είχαμε δημόσιες υπηρεσίες σε πολλά διασπαρμένα ακίνητα με μεγάλα μισθώματα.


onair-news


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page