top of page

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ στα Ιωάννινα


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ καθηγητή Θ. Ρόζενμπεργκ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ειδικα για την γρίπη, στην Ήπειρο υπαρχει αυξημένη επαγρύπνηση λόγω της κατάστασης στις γειτονικές χώρες και των υψηλών ποσοστών επιπτώσεων που καταγράφονται.



αργά το μεσημέρι θα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ομιλία στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου έγινε συζλητηση της τρέχουσας επικαιρότητας με έμφαση σε αυτά που σχετίζονται με την έξαρση των λοιμώξεων.


Πρόσφατη άλλωστε είναι η παρέμβαση του ΚΕΕΛΠΝΟ με ανακοίνωσή του που αναφέρεται και στην έξαρση της γαστρεντερίτιδας, αλλά και στα μέτρα πρόληψης, με κορυφαίο το εμβόλιο, για την αντιμετώπιση της γρίπης.


Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος της σημερινής επίσκεψης, αλλά ο δεύτερος είχε να κάνει και με μία περισσότερο μακροπρόθεσμη προοπτική και στοχοθεσία, αξιοποίησης κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών. Έτσι, μαζί με τον κ. Ρόζενμπεργκ επισκεφτήκαμε το κτίριο στην οδό Καλπακίου, που ανήκει στο πρώην ΠΕΔΥ και το οποίο κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, αλλά παραμένει αχρησιμοποίητο και ανενεργό εδώ και μία δεκαετία. Οι προτάσεις αξιοποίησης έχουν υποβληθεί από διάφορες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή της αξιοποίησης από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ, προοπτική που ενισχύεται με την σημερινή επίσκεψη του προέδρου του.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page