top of page

διοικητική παραλαβή του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας


Ολοκληρώθηκε το έργο της αναδιαρρύθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας προυπ. 1.250.000€.

Ένα μεγάλο έργο Υγείας ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μεσσηνία και αφορά την «Αναδιαρρύθμιση ισογείου του κτιρίου των εξωτερικών ιατρείων- Διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας». Υπενθυμίζεται ότι η δαπάνη για την προμελέτη, την οριστική μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης αποτελούν δωρεά του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Για την διοικητική παραλαβή της ολοκλήρωσης των έργων στο ισόγειο του κτιρίου βρέθηκε στην Κυπαρισσία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνοδευόμενος από κλιμάκιο των Τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Αλειφέρη, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Μαντά και κα. Νικολάκου, την Περ. Σύμβουλο κα. Μπούζα τον Δήμαρχο Τριφυλίας και αιρετών.

Παρών ήταν ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Μίλτος Ζαμπάρας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Μπέζος, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα τη διοίκηση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτης Μπασακός καθώς εκπρόσωποι των εργαζομένων και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Μίλτος Ζαμπάρας είπε τα εξής: «Είναι, πράγματι, ένα πολύ σημαντικό και ωραίο έργο. Περπατώντας αντιλαμβάνεται κάποιος ότι είναι ένα λειτουργικό έργο που έχει ανάγκη το νοσοκομείο. Τα συγχαρητήρια που λέω, τα εννοώ γιατί σήμερα έχει εξαιρετική σημασία σε περιόδους κρίσης το δημόσιο σύστημα υγείας να λειτουργεί ως ένα κοινωνικό αντιστάθμισμα στον κόσμο που σήμερα συνεχίζει να υφίσταται μέτρα λιτότητας και ό,τι αυτό συνεπάγεται στη ζωή του…»,


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page